Verhuur Camper

‚Äč

DE LEGENDARISCHE VW CALIFORNIA

Een gezin met de California 6.1 op een uitzichtpunt in de bergen. Een gezin in het interieur van een voertuig. Ein California auf einer Wiese, im Aufstelldach liegen eine Frau und ein Kind im Bett.


Van het ene moment op het andere de alledaagse sleur ontvluchten; dat is met de California Camper geen enkel probleem. Het maakt niet uit waar u naar toe gaat, de California Camper staat altijd voor uw klaar! Door zijn compacte afmetingen en zijn elektra-hydraulisch hefdak is het met de California eenvoudig om op verborgen plaatsen te komen die met een andere camper onbereikbaar blijken. Het maakt niet uit of u even aan een meer wilt staan, de bergen in wilt, een liefhebber bent van zee en surf of een vreemde stad wilt ontdekken, met de California Camper kan het allemaal.
Welkom in "Hotel California".


De rijeigenschappen van deze compacte camper zijn bijzonder goed. De wielbasis, de goede zit en handelbaarheid geven u het gevoel in een MPV te rijden. Wist u dat de California iets korter is dan 5 meter, hij is slechts 1,99 meter hoog zodat u zonder problemen in de meeste parkeergarages in kan rijden.
 
 

De voor dagelijkse verplaatsingen als busje bruikbare California overtuigt van oudsher met zijn doordachte detailoplossingen. In de Coast en de Ocean hoort daar een compacte kookhoek bij. Die werd nu verder uitgewerkt en kreeg nieuwe details zoals een bijkomend dubbel USB-aansluitpunt. Opvallend en praktisch zijn de nieuwe aluminium grepen op alle deuren. Ook nieuw zijn de drukknoppen om de keukenoppervlakken (spoelbak, kookvlak, koelbox) te openen. De jaloezieën van de kofferkast zijn vervangen door nieuw ontwikkelde schuifdeuren. De aluminium grepen passen helemaal bij de stijl van de kampeerwagen en hebben achteraan hetzelfde design als hun evenknieën in de kookhoek. Ook de edelhoutmotieven op alle kasten werden hertekend: het heldere Bright Oak en het donkere Graphit Grey. Voorts stemden de interieurontwerpers de nieuwe, donkere stoelbekleding in Palladium grijs af op dit nieuwe decor.


De wagen biedt 4 (ook mogelijk met 5 zitplaatsen) comfortabele en veilige zitplaatsen. Overnachten kan met 4 of 5 personen (2 volwassenen onderaan en 2 volwassenen bovenaan of 3 kinderen (indien wagen met 5 zetels)). Onder het elektra-hydraulische hefdak ontstaan na het openklappen namelijk 2 of 3 extra slaapplaatsen met een houten lattenbodem. Via deze link kan u een brochure van de VW California bekijken.
 

De bedden bieden voortaan nog meer comfort. Het dakbed wordt nu uitgerust met schotelveren. De tot bed omklapbare tweezitsachterbank kan bovendien ook in een lounge worden veranderd. Daarvoor moet gewoon de leuning van de bank omgeklapt worden en de bedverlenger helemaal achteraan in verscheiden stappen omhooggeklapt, zodat het interieur verandert in een gezellige lounge om te lezen en te ontspannen. De voortaan in donkergrijs uitgevoerde harmonicawand van het hefdak met geïntegreerd bovenbed beschermt nu nog beter tegen te fel licht. Een nieuwe zonsopgangfunctie maakt het ontwaken tot een bijzonder aangename ervaring doordat individueel selecteerbare leds in de dak- en woonzone bewust langzaam en in een instelbare tijdspanne tot een gewenste helderheid oplichten. Die zonsopgangfunctie wordt net zoals alle andere belangrijke kampeerinstellingen van de California 6.1 aangestuurd via het nieuw ontwikkelde bedieningspaneel in de dakconsole. Het tot op heden gebruikte monochrome scherm is daar vervangen door een groot aanraakscherm met duidelijk meer functies en een kleurrijke weergave. Via dit paneel kan de meest uiteenlopende informatie worden opgeroepen en onder meer de volgende menu-items aangestuurd: Camping(-modus), Koelbox, Licht en de Setup van het systeem. In de California Ocean 6.1 kunnen via het menu Hefdak de in dit geval standaard elektrohydraulische bediening van het dak en via Standverwarming de in deze topversie zonder meerprijs meegeleverde luchtverwarming worden bediend. Bijzonder praktisch is de nieuwe functie Niveau: een niveauweergave toont de langs- en dwarshoek waaronder de California op zijn standplaats staat. Daardoor kan de Bulli eenvoudiger vlak worden geparkeerd. De zonsopgangsfunctie wordt ingesteld via het menu Licht en geactiveerd via Wekker.Vier standaard zetels en een volledig functioneel keukenblok (Dark Wood uitvoering in de California Ocean) met kookvuur/wasbak-combinatie en koelbox. Ruime keukenkast met verschillende opbergmogelijkheden en met wegklapbare tafel. Er is een ongehinderde doorgang tussen het bestuurdersgedeelte en het woongedeelte. Wanneer het voertuig stilstaat, kunnen de voorste twee zetels, die beide armleuningen hebben, tot 180 graden gedraaid worden voor een socialere zetelopstelling. Wanneer de avond valt, kan de California met een paar aanpassingen omgetoverd worden tot een slaapkamer met maximaal vier bedden: twee beneden op de neergeklapte 2-zitsbank, met extra comfort matras en twee boven op de lattenbodem met matras onder het elektrohydraulische bediend hefdak. 

AFMETINGEN EN INDELING WOON -EN SLAAPRUIMTE

Afmetingen en inrichting: ruime leefruimte voor 4 personen om comfortabel te reizen en slapen, beperkte hoogte voor gemakkelijke toegang in elke parking (met gesloten hefdak) en minder dan 5 meter lang dus geen extra betalingen bij ferry of tolwegen. 

Totale lengte van de California T6 en T6.1 : 4.904 mm (slechts 5 meter lang !! )
Totale hoogte van de California T6 en T6.1 : 1.990 mm (minder dan 2 meter hoog !! ) met dak in gesloten toestand
Woonruimte, oppervlakte: 4,0 m2
Zijdelingse schuifdeur: 1.011 mm breed en 1.247 mm hoog
Achterdeuren: 1.438 mm breed en 1.262 mm hoog
Draaicirkel: 11,9 m
 

     

Info en/of reservatie : info@garagevanhoe.be of Tel. +32 (0)9 / 241 54 19

NOODNUMMER tijdens huurperiode : + 32 (0)473 / 439 997

Garage Van hoe & zonen BVBA, Grotesteenweg-zuid 43, 9052 Zwijnaarde (Gent)