Verhuur camper

 

DE LEGENDARISCHE VW CALIFORNIA


Van het ene moment op het andere de alledaagse sleur ontvluchten; dat is met de California Camper geen enkel probleem. Het maakt niet uit waar u naar toe gaat, de California Camper staat altijd voor uw klaar! Door zijn compacte afmetingen en zijn elektra-hydraulisch hefdak is het met de California eenvoudig om op verborgen plaatsen te komen die met een andere camper onbereikbaar blijken. Het maakt niet uit of u even aan een meer wilt staan, de bergen in wilt, een liefhebber bent van zee en surf of een vreemde stad wilt ontdekken, met de California Camper kan het allemaal. Welkom in "Hotel California".

De rijeigenschappen van deze compacte camper zijn bijzonder goed. De wielbasis, de goede zit en handelbaarheid geven u het gevoel in een MPV te rijden. Wist u dat de California iets korter is dan 5 meter, hij is slechts 1,99 meter hoog zodat u zonder problemen in de meeste parkeergarages in kan rijden.
 

Onze VW California zijn heel recente wagens en hebben alle opties voor een moderne wagen. De zeer zuinige 2.0 Liter diesel motor met 110 KW (150 PK) zorgt voor rijplezier en zuinig rijden. Buiten de stad verbruikt deze wagen slechts 6,4 liter per 100 kilometer voor de DSG(r)7 met BlueMotion Technology en 6,5 liter per 100 kilometer voor de 6V manueel.
 

De wagen biedt 4 (ook mogelijk met 5 zitplaatsen) comfortabele en veilige zitplaatsen. Overnachten kan met 4 of 5 personen (2 volwassenen onderaan en 2 volwassenen bovenaan of 3 kinderen (indien wagen met 5 zetels)). Onder het elektra-hydraulische hefdak ontstaan na het openklappen namelijk 2 of 3 extra slaapplaatsen met een houten lattenbodem. Via deze link kan u een brochure van de VW California bekijken.
 

Vier standaard zetels en een volledig functioneel keukenblok (Dark Wood uitvoering in de California Ocean) met kookvuur/wasbak-combinatie en koelbox. Ruime keukenkast met verschillende opbergmogelijkheden en met wegklapbare tafel. Er is een ongehinderde doorgang tussen het bestuurdersgedeelte en het woongedeelte. Wanneer het voertuig stilstaat, kunnen de voorste twee zetels, die beide armleuningen hebben, tot 180 graden gedraaid worden voor een socialere zetelopstelling. Wanneer de avond valt, kan de California met een paar aanpassingen omgetoverd worden tot een slaapkamer met maximaal vier bedden: twee beneden op de neergeklapte 2-zitsbank, met extra comfort matras en twee boven op de lattenbodem met matras onder het elektrohydraulische bediend hefdak. 

AFMETINGEN EN INDELING WOON -EN SLAAPRUIMTE

Afmetingen en inrichting: ruime leefruimte voor 4 personen om comfortabel te reizen en slapen, beperkte hoogte voor gemakkelijke toegang in elke parking (met gesloten hefdak) en minder dan 5 meter lang dus geen extra betalingen bij ferry of tolwegen. 

Woonruimte, oppervlakte: 4,0 m2

Zijdelingse schuifdeur: 1.011 mm breed en 1.247 mm hoog

Achterdeuren: 1.438 mm breed en 1.262 mm hoog

Draaicirkel: 11,9 m

Totale lengte van de California T6: 4.904 mm (slechts 5 meter lang !! ) 

Totale hoogte van de California T6: 1.990 mm (minder dan 2 meter hoog !! ) met dak in gesloten toestand

Info en/of reservatie : info@vanhoe.vw.be of Tel. +32 (0)9 / 241 54 15 Hannes Van hoe

NOODNUMMER tijdens huurperiode : +32 (0)473 / 439 997

Garage Van hoe & zonen BVBA, Grotesteenweg-zuid 43, 9052 Zwijnaarde (Gent)